Kirjoittanut horkankyla | 1 lokakuun, 2016

Ei kiinnosta – kiinnostaa??


Minua ei kiinnosta, mitä teet elääksesi. Haluan tietää, mitä kaipaat ja uskallatko unelmoida täyttäväsi sydämesi kaipuun. Minua ei kiinnosta, mitkä planeetat ovat neliössä kuuhusi. Haluan tietää, oletko koskettanut surusi sisintä, oletko avautunut elämän pettymysten takia vai oletko sulkeutunut ankaramman kivun pelossa.

Haluan tietää, voitko kärsiä tuskaa, omaasi tai minun menemättä piiloon, katoamatta tai yrittämättä lievittää sitä. Haluan tietää, osaatko iloita itsesi tai minun puolestani. Osaatko tanssia villisti ja antaa hurmion täyttää itsesi sormenpäihin ja varpaisiin saakka olematta liiallisen varovainen ja järkevä ajatellessasi omia rajojasi?

Minua ei kiinnosta, onko kertomasi tarina totta. Haluan tietää, voitko aiheuttaa toiselle pettymyksen voidaksesi olla uskollinen itsellesi. Voitko kestää syytökset petturuudesta olemalla uskollinen sielullesi?

Haluan tietää, voitko nähdä kauneutta silloinkin, kun se ei ole kaunista, ja voitko ammentaa sen läsnäolosta elämääsi. Haluan tietää, kestätkö epäonnistumisen, omasi tai minun, ja voit silti seistä järven rannalla ja huutaa hopeiselle täysikuulle: ”Kyllä!”

Minua ei kiinnosta tietää, missä asut tai kuinka paljon rahaa sinulla on. Haluan tietää, voitko nousta ylös surun ja epätoivon yön jälkeen uupuneena ja mustelmilla ja tehdä, mitä sinun on tehtävä ruokkiaksesi lapsesi.

Minua ei kiinnosta, kenet tunnet tai miten tulit tänne. Haluan tietää, seisotko liekkien keskellä kanssani vetäytymättä pois. Minua ei kiinnosta, missä, mitä ja kenen kanssa olet opiskellut. Haluan tietää, mikä kannattaa sinua sisältäpäin, kun kaikki muu sortuu. Haluan tietää, voitko olla yksin itsesi kanssa ja pidätkö todella seurasta, joka sinulla on tyhjinä hetkinäsi.”

 

Oriah Mountain Dreamer

 

Osaatko vastata??


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggaajaa tykkää tästä: